Waarom video?

Sommige scholen hebben er (nog) niet veel last van, voor anderen is het een groot probleem: Het leerkrachtentekort of een terugloop in het aantal leerlingen. Bij Basisschool in Beeld zijn we ervan overtuigd dat veel scholen mogelijkheden laten lopen. Wat er beter kan?

Opvallen met wervingsvideo’s

Openstaande vacatures wilt u natuurlijk zo snel mogelijk invullen. Maar hoe bereikt u snel geschikte kandidaten? Hoe presenteert u zich als aantrekkelijke school/werkgever? En hoe valt uw vacature op tussen al die andere? Online-video is hét bewezen medium van dit moment! Volgens onderzoek vallen video’s op platformen als YouTube, Facebook, LinkedIn én uw eigen website meer op en stimuleren bovendien eerder tot het overgaan tot solliciteren dan tekst of afbeeldingen.

Basisschool in Beeld brengt uw wervingsvideo gericht onder de aandacht van uw doelgroep. Of dit nu bevoegde leerkrachten, zij-instromers, herintreders, LIO’ers, invalkrachten of directeuren zijn. Onze wervingsvideo’s hebben een bewezen positief effect op het aantal reacties.

Ditzelfde geldt voor de werving van nieuwe leerlingen. De tijd dat nabijheid de enige factor voor de schoolkeuze van een kind was, is voorbij. Ouders stellen hogere eisen aan de toekomstige school voor hun kind. Maar liefst 85% van de ouders oriënteert zich online. Dat biedt kansen. Mits u zichtbaar bent én aantrekkelijk.

Basisschool in Beeld ontzorgt. Wij bedenken, produceren én verspreiden uw wervingsvideo. Geheel AVG-proof.