Waarom Video?

De tijd dat nabijheid de enige factor voor de schoolkeuze van een kind was, is voorbij. Ouders stellen hogere eisen aan de toekomstige school voor hun kind. Maar liefst 85% van de ouders oriënteert zich online. Dat biedt kansen. Mits u zichtbaar bent én aantrekkelijk.

Ditzelfde geldt voor werving van personeel. Leraren vinden is één van de grote uitdagingen op dit moment. Hoe zorgt u dat u opvalt tussen die enorme berg aan andere vacatures?

Video vergroot de zichtbaarheid van de school voor ouders, leerlingen en potentiële collega’s. Basisschool in Beeld werkt altijd vanuit hetzelfde vertrekpunt: uw school krachtig op de kaart zetten. In een video van maximaal enkele minuten ligt de focus op het overbrengen van de sfeer van uw school en de belangrijkste uitgangspunten.

Naast de regie en productie ondersteunt Basisschool in Beeld met de verspreiding van uw video en het vergroten van de zichtbaarheid van uw school

Kan mijn school niet zonder video?

Natuurlijk kan dat. Uw school bestaat waarschijnlijk al langer, ook zonder (interactieve) video. Maar de techniek haalt ons in. U had twintig jaar geleden ook geen laptop, digibord of intranet. U weet als geen ander hoe het online gedrag van kinderen is veranderd. Leerlingen en ouders zoeken anders, beoordelen scherper en willen meer “beleving”. De scholen die zijn gestart met videocontent hebben de bezoeken en aanmeldingen zien toenemen. Zij onderscheiden zich van de rest. En het betaalt zichzelf terug.

De productie kost u bovendien nauwelijks tijd. Wij ontzorgen u tijdens de complete productie van de video, van creatie tot distributie.