Waarom video?Sommige scholen hebben er (nog) niet veel last van, voor anderen is het een probleem: het leerkrachtentekort of een terugloop in het aantal leerlingen. Bij Basisschool in Beeld zijn we ervan overtuigd dat scholen mogelijkheden laten lopen. Wat er anders kan?

 

Uw school krachtig in beeld bij ouders

Ouders stellen hogere eisen aan de toekomstige school voor hun kind. Maar liefst 85% van de ouders oriënteert zich online. Dat biedt kansen. Mits u zichtbaar bent én aantrekkelijk. Met een promotievideo van Basisschool in Beeld heeft u een krachtige promotietool in handen. In een video van een paar minuten ligt de focus op het overbrengen van de sfeer, de belangrijkste kenmerken en het gevoel van uw school. Wij stoppen niet bij de oplevering van de video, maar zorgen ook voor de verspreiding onder de gewenste doelgroep. Onze video’s hebben een bewezen positief effect op het aantal aanmeldingen.

 

Vacature laten opvallen met een wervingsvideo

Hoe presenteert u zich als aantrekkelijke school/werkgever? En hoe valt uw vacature op tussen al die andere? Online-video is hét bewezen medium van dit moment! Volgens onderzoek stimuleert video eerder tot het overgaan tot solliciteren dan tekst of afbeeldingen. Bovendien brengen wij uw wervingsvideo gericht onder de aandacht van uw doelgroep. Of dit nu bevoegde leerkrachten, zij-instromers, herintreders, LIO’ers, invalkrachten of directeuren zijn.