Ons aanbodNiet iedere school is hetzelfde, niet elke doelstelling is exact vergelijkbaar. Basisschool in Beeld gaat uit van uw kracht, uw wens. We bieden om die reden meerdere opties aan. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat. Al onze video’s worden AVG-proof geproduceerd.

Basisschool in Beeld is goed voorbereid op de ‘anderhalve meter samenleving’. Daarom hebben we een duidelijke checklist opgesteld, met daarin een aantal voorwaarden waaronder we filmproducties doorgang kunnen laten vinden. Lees hier ons COVID-19 protocol.

Introductievideo

Een uitnodigende sfeerimpressie van maximaal 2 minuten


Beelden met ondersteunende kernzinnen

Ik wil meer informatie

Leerlingen-werving

Een krachtige informatievideo van maximaal 3 minuten


Inzet van een professionele voice-over

Actieve verspreiding onder doelgroep


Ik wil meer informatie

TOP!

Leerkrachten-werving

Wervende ‘werken bij’ video


Wervingscampagne op maat onder leerkrachten die voldoen aan uw profiel

Resultatenrapportage met aanbevelingen


Ik wil meer informatie

Socialsnack-video

Socialmedia-video van 30 seconden


Inclusief Facebookcampagne van 5-7 dagen

Resultatenrapportage


Ik wil meer informatie
 • Uitleg introductievideo

  In een video van maximaal twee minuten ligt de focus op het overbrengen van de sfeer, de beleving en het gevoel die passen bij uw school. Wij vertellen uw verhaal in maximaal twintig kernzinnen, die als een rode draad door de video lopen. Beeld en tekst worden aan de montagetafel samengevoegd tot één vloeiend verhaal. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie van uw school.

 • Uitleg leerlingenwerving

  Met een inhoudelijke video heeft u een krachtige informatietool in handen. Een audiovisueel verlengstuk dat de kern van uw school presenteert in ongeveer drie minuten. Een video waarin de specifieke kenmerken van uw school worden belicht door een professionele voice-over, eventueel uitgebreid met interviews met ouders, leerlingen en uw teamleden. Uitstekend voor werving.

 • Uitleg leerkrachtenwerving

  Onderwijspersoneel vinden is één van de grote uitdagingen op dit moment. Hoe presenteert u zich als aantrekkelijke school of bestuur? Hoe bereikt u snel geschikte kandidaten? En hoe valt uw vacature op tussen al die anderen? Basisschool in Beeld helpt u met de productie en verspreiding van een wervende video die prikkelt.  Bekijk onze cases

 • Uitleg socialsnack-video

  Wilt u nieuwe ouders en leerlingen bereiken? Wij vergroten de online zichtbaarheid van uw video en uw website. Hoe? Met de inzet van promo video’s van 30 seconden via een Facebook-campagne op maat. Samen bepalen we het gewenste bereik in de regio en monitoren we de resultaten.  Bekijk onze cases

 • Extra: interactieve videoplayer

  Alleen zien wat je wilt zien? Dat kan met een interactieve video player. Uw doelgroep bepaalt zelf welke informatie het wil zien. Wij ontwikkelen een interactieve video player op uw website, geheel in uw huisstijl. Nieuwe ouders hebben zo direct de mogelijkheid tot het aanvragen van een kennismaking of rondleiding. Met deze video player kunt u bovendien zelf bepalen op welke website(s) uw video zichtbaar mag zijn. U heeft dus volledig grip op de videocontent.

  Prijs vanaf €150,00 /per half jaar

Introductievideo

Leerlingenwerving

Social snack-video