Ons aanbod

Niet iedere school is hetzelfde, niet elke doelstelling is exact vergelijkbaar. Basisschool in Beeld gaat uit van uw kracht, uw wens. We bieden om die reden meerdere pakketten aan. Al onze video’s worden AVG-proof geproduceerd.

TOP!

Sfeer-video

€3.450,-

Een uitnodigende video van 2-3 minuten

Sfeerbeelden met ondersteunende muziek

Mijnschool-video

€3.750,-

Een krachtige informatietool van 4-5 minuten

Inzet van een professionele voice-over

Combinatie met interviews in beeld en geluid

Recruitment-video

Op aanvraag

Wervende ‘werken bij’ video

Concept op maat

Actieve verspreiding onder gewenste doelgroep

Socialsnack-video

€595,-

Enkel i.c.m. inhoudelijke- of sfeervideo

Social video van 30 seconden

Als aanvulling op de sfeer- mijnschoolvideo

Inclusief Facebookcampagne van 5-7 dagen

• Uitleg sfeer-video

In een video van maximaal tweeënhalve minuut ligt de focus op het overbrengen van de sfeer, de beleving en het gevoel die passen bij uw school. Wij vertellen uw verhaal in maximaal twintig kernzinnen, die als een rode draad door de video lopen. Beeld en tekst worden aan de montagetafel samengevoegd tot één vloeiend verhaal. Het resultaat is een krachtige sfeerimpressie van uw school. Uitstekend voor werving.

• Uitleg mijnschool-video

Met een inhoudelijke video heeft u een krachtige informatietool in handen. Een audiovisueel verlengstuk dat de kern van uw school presenteert in ongeveer vier minuten. Een video waarin de specifieke kenmerken van uw school worden belicht door een professionele voice-over, eventueel uitgebreid met interviews met ouders, leerlingen en uw teamleden.

• Uitleg recruitment-video

Leraren vinden is één van de grote uitdagingen op dit moment. Hoe zorgt u ervoor dat bestaande leraren voor uw school kiezen? En kunt u mensen uit andere branches overtuigen hun passie en kunde in te zetten voor het onderwijs? Basisschool in Beeld helpt u met de productie en verspreiding van een wervende video die prikkelt.

• Uitleg socialsnack-video

Wilt u nieuwe ouders en leerlingen bereiken? Wij vergroten de online zichtbaarheid van uw video en uw website. Hoe?  Met de inzet van promo video’s van 30 seconden via een Facebook-campagne op maat. Samen bepalen we het gewenste bereik in de regio en monitoren we de resultaten.

Bekijk onze cases

• Extra: interactieve videoplayer

Alleen zien wat je wilt zien? Dat kan met een interactieve video player. Uw doelgroep bepaalt zelf welke informatie het wil zien. Wij ontwikkelen een interactieve video player op uw website, geheel in uw huisstijl. Nieuwe ouders hebben zo direct de mogelijkheid tot het aanvragen van een kennismaking of rondleiding. Met deze video player kunt u bovendien zelf bepalen op welke website(s) uw video zichtbaar mag zijn. U heeft dus volledig grip op de videocontent.

Prijs vanaf €150,00 /per half jaar

Sfeervideo